facebook

středa 23. června 2010

Rapidshare.com ruší body

Jak již určitě většina z vás zaznamenala, share sever Rapidshare.com ruší body, ze kterých bylo možno vytvořit nebo prodloužit účty. Datum zrušení je stanoveno na 6. července, takže ti z vás, kteří nějaké body mají by si z nich měli co nejdřive udělat účty nebo o ně přijdou.

A co je příčinou tohoto rušení? Nejspíš to, že spousta uploaderů měla dost bodů na to, aby z nich vytvářeli premium účty a potom je prodávali. Samozřejmě podstatně levněji než jak je prodává rapidshare a díky tomuto pánům z RS nejspíš unikaly celkem znatelné částky. Díky tomuto rušení ovšem vzniká otázka kolik lidí bude dál na RS uploadovat. Řekněme si upřímně - spousta lidí tam uploadovala díky vidině zisku z prodaných účtů. Teď když se účty nebudou dat vytvořit, tak nejspíš spousta lidí odejde na jiné servery, kde budou mít nějakou odměnu - já osobně si myslím, že hotfile nebo storage, které také podporují Remote Upload a umožňují vyplácení odměn za stažení.

Podle mě je to dobře, protože se díky tomuto vrací zpět k základům warezu, kdy na žádném serveru body ani nic podoného nebylo. Na závěr článku si dovolím citovat Atlantise

Dokud byly všechny servery bez odměn, tak to byl "ten pravej warez", kdy člověk uploaduje pro radost.

Žádné komentáře:

Okomentovat