facebook

pátek 16. července 2010

Split Second

Nově vydaná hra Split Second stojí opravdu za to. Hra vypadá nejen že skvěle ale taky se i skvěle hraje a skvěle pobaví a zabaví.

Grafika

Grafika ve Split Secondech, je opravdu povedená. Efekty výbuchů aut domů, komínu, mostů, letadel a pozadí vůbec je opravdu na nejvyšší i na low detaily udělaná skvěle. V nastavení videa si můžete vybrat z easy, medium, hard a verry hard detailů. Zkoušel jsem  nastavit hard detaily a o proti verry high detailů hned po spuštění závodů, bylo poznat čtverečkované okolí. Nicméně zas takový rozdíl to určitě nebyl. Na Hard detaily je vyhlazováni vypnuté a hra ztrácí o 10% na kráse. Nicméně pořád vypadá vizuálně skvěle =).

Verry high -

High - 

Medium - 

Low - 

Hratelnost

Na hře je také skvěle, že v průběhu jízdy se mění mapa odpalíte kus budovy a máte pozměněnou mapu což je skvělý zpříjemnění celé hry =). Po čase se stává stereotypní ale tak co by se taky dalo vymyslet u hry ve které se jezdí pořád dokola tratě i když tady to pořád dokola není sami časem poznáte. Jak se vlastně ničí budovy mosty atd. Pod měřičem rychlosti máte něco jako 3 políčka každé políčko se naplňuje, podle toho jak děláte drifty skáčete vzduchem nebo bouráte ostatní auta. Při naplnění prvího políčka můžete odpálit mosty, nějakou menší budovu nechat hodit výbušninu na své nepřátele atd..Při naplnění všech 3 políček máte k dispozici již zmiňovanou změnu mapy. Například spadne obrovský komín na budovy, které vám vytvoří cestu. Můžete nechat najet parník do přístaviště, který vám také změní kus mapy a zničí vaše nepřátele. K dispozici v kampani máte několik typů tratí v jedne jezdíte okruh na kola a snažíte si vybojovat první místo v jiné jezdíte na čas závody o auta. V dalších mapách se můžete dočkat vyhýbání se raketám, které po vás střílí vrtulník, nebo dokonce předjíždíte obrněné kamiony ze kterých padají sudy s výbušninami, kterým se musíte taktéž vyhýbat.

Závěr

Hře nemám co vytknout je to skvělá odreagovačka u které se jistě všichni z vás co si ji pořídí zabaví a to ne na chvilku. Hra totiž přínáši i skvělý Multiplayer na jednom pc za pomocí rozdělené obrazovky. Jeden hráč hraje W S A D a druhý šipkami.

Nazávěr pár screenů

Žádné komentáře:

Okomentovat